News associations

Noticias

prova

prova

Manlleu


Premis de la Tornada a l'Escola

Anna Belen Cid Pacheco, Marta Coca Suárez, Glòria Martínez Lorente i Rosa Ibáñez Bertran són les 4 persones afortunades amb els premis de la Tornada a l'Escola sortejats entre les compres fetes amb la targeta client durant el mes de setembre. Felicitats! Els premis del mes són gentilesa de: Cal Vicentó, Ideamicro, Tripijocs i Tropitons.

Sant Sadurní d'Anoia


prova app

prova app

Sant Feliu de Llobregat


Persones premiades. Juliol

Mariola Ferràs Munné, Pep Tena Canals, Montse Massana Estruch i Maria Tarrida Raventós són les 4 persones premiades del mes de les Mascotes amb la targeta client #santsadurni. Premis gentilesa de Centre Veterinari Sant Sadurní, Farmàcia Anna Ferrer, La Botiga del Xavi i Animavet veterinària. Felicitats!

Sant Sadurní d'Anoia


Ja tenim la Targeta Més!

JA tenim en marxa la targeta de fidelització Més! una targeta que et permetrà acumular diners i poder bescanviar-los en properes compres!!! Però aixpo no és tot, també podràs aconseguir regals i premis de la Unió de Comerciants en properes campanyes!!! Anima't i fes correr la veu... amb la targeta Més! guanyem!!!

Unió Comerciants de Ripollet UCR


Passa la tarja a Cal Vicentó

A partir del mes de juliol ja pots passar la targeta client local a Cal Vicentó, perfumeria i drogueria del carrer Barcelona, 42 #santsadurni

Sant Sadurní d'Anoia


Premis del mes de Juny

Les persones premiades durant el sorteig del mes del lleure i l'esport amb la targeta client han estat: Imma Nadal Carol, Mª Dolores Gibert Sánchez, Imma Redondo Vázquez i Montserrat Tugas Torné. Felicitats!

Sant Sadurní d'Anoia


Premis de Sant Joan 2019

#somsantsadurni comunica que les persones premiades amb una entrada individual a la piscina municipal de #santsadurni per aquest estiu han estat: Montserrat Mestres Olivella, Mª Ángeles Fibla Massot, Josepa Pérez Albiol, Manolo Cruces Repullo, Carme Mur Puyal, Nemesio Ros Giménez, Julio Barea Pazo, Nadia Chekhi, Carolina Quevedo Cornejo i Airis Sinici Jiménez. Sorteig de #santjoan celebrat avui entre un total de 5231 actes de compra fets amb la targeta client de l'1 al 20 de juny.

Sant Sadurní d'Anoia


Premis #gastromaig2019

Isabel Simó, Eulàlia Torelló, Margarita Viver i Elisabet Naranjo són les 4 afortunades del sorteig del #gastromaig2019 entre les compres fetes durant el mes de maig, en total 7523 compres fetes amb la targeta client local. Felicitats!

Sant Sadurní d'Anoia


Mel i Menta està d'aniversari

Mel i Menta que ocupa l'aparador rotatiu de la plaça de l'Ajuntament aquest estiu, celebra enguany el seu 10è aniversari de la botiga. Els trobareu al carrer Barcelona, 22 #santsadurni

Sant Sadurní d'Anoia