News associations

News

Guanyadora de les dues entrades per a veure "Les coses excepcionals"

Jennifer Villaoslada ha estat la guanyadora de les dues entrades gratuïtes per a l'obra "Les coses excepcionals", sortejades entre totes les persones usuàries de la #TargetaMés! i gràcies a la col·laboració de l'#AETMV. Recordeu utilitzar-la a les teves compres i a més de descomptes i promocions, guanyeu #Cultura!

Ripollet


Guanyadores del mes de l'alimentació

Ja tenim aquí les persones premiades durant el mes de gener, el mes de l'alimentació, entre les compres fetes amb la targeta. Entre un total de 9230 compres, les persones premiades són: Anna Roig Ripoll, Pilar Mata Roig, Mª Rosa Sorando Segura i Isabel Gibert Olivella. Premis gentilesa de Xarcuteria Rovira, Ca l'Arseni, Arrels i l'Aragonesa. Felicitats!

Sant Sadurní d'Anoia


Guanyadora de dues entrades per a l'espectacle "The Postman"

Mari Carmen Calvo Palacio ha estat la guanyadora de dues entrades gratuïtes per a l'espectacle "The Postman", que tindrà lloc el divendres, 31 de gener al Teatre Auditori del Mercat Vell. Màgia teatralitzada, visual i creativa per a tots els públics. La Targeta Més! la targeta de Ripollet i l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell us porten al teatre durant tota la 26a temporada. Recordeu utilitzar-la a les vostres compres!

Ripollet


Visita guiada pels murals artístics de Ripollet amb els guanyadors del sorteig de Nadal

Els guanyadors d’un dels tres sorteigs de Nadal de la TargetaMés!, van gaudir el passat dissabte, 18 de gener, al matí, d’una visita guiada pels murals artístics de Ripollet. A càrrec de David Fontanals i de l'il·lustrador local Javigaar, autor del mural de la Casa del Comú. #LallumdeTotes #RipolletMurals

Ripollet


Taller de cuina amb l'Albert Jané de Ca l'Elvira

Els guanyadors d’un dels tres sortejos de la campanya de Nadal #LallumdeTotes de la Targeta Més! de Ripollet van gaudir el passat dimecres, 15 de gener, d’un taller de cuina a càrrec de l’Albert Jané de Ca l’Elvira. I tot elaborat amb productes del Mercat Municipal. Deliciós!!

Ripollet


Guanyadora de les dues entrades per a veure "Ossos"

M. Teresa Viaplana ha estat la guanyadora de dues entrades gratuïtes per a la comèdia "Ossos", que tindrà lloc el 17 de gener al Teatre Auditori del Mercat Vell. Recordeu que la Targeta Més! la targeta de Ripollet i l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell us porten al teatre durant tota la 26a temporada. Recordeu utilitzar-la a les vostres compres!

Ripollet


Manuela Martínez recull el seu xec

La Manuela Martínez premiada amb 250€ per una compra feta a Lecegui Joiers ja ha recollit el seu premi pel Som Sant Sadurní. Felicitats!

Sant Sadurní d'Anoia


Repartits 1000€ amb la targeta client!nt

Des del Som s'ha sortejat novament una bossa de 1000€ entre els clients que han fet servir la targeta durant la campanya de Nadal - Reis. Consulteu la llista de persones premiades a somsantsadurni.com

Sant Sadurní d'Anoia


Montserrat Vendrell afortunada!

La Montserrat Vendrell s'emporta el cinquè xec de 250€ sortejat aquest Nadal per una compra feta a Electrònica Mirambell. Felicitats!

Sant Sadurní d'Anoia


La Targeta Més! et porta al teatre durant tota la temporada de l'Associació d'Espectadors

La Targeta Més!, la targeta de Ripollet que va néixer amb el propòsit de convertir-se en una Targeta de Ciutat, dóna el seu primer pas per aconseguir-ho. Al mes de desembre, l'Ajuntament i l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell han ampliat l'actual acord de col·laboració per a tota la seva 26a temporada de programació professional al Teatre Auditori del Mercat Vell, que finalitzarà el 19 de juny de 2020. Es tracta d'un acord per a promocionar la cultura i oci de la ciutat a través de la Targeta. La Targeta Més! és un projecte subvencionat totalment per l'Ajuntament de Ripollet amb l'objectiu de dinamitzar el comerç de la ciutat i de crear sinergies entre les activitats econòmiques i altres àmbits de la vida a Ripollet, com ara la cultura. Es tracta d'una aposta de futur i de construcció de comunitat que es va posar en marxa el passat mes de juliol i que ja compta amb més d'un miler d'usuàries i amb una cinquantena d'establiments adherits que ofereixen descomptes i serveis.

Ripollet