Noticias asociaciones

Noticias

Quadest · Offroadest

La botiga Quadest · Offroadest ocupa l'aparador rotatiu al carrer Dr. Escaiola durant el mes de març #santsadurni. Tenda especialitzada en recanvis, accessoris i complements Off Road: Quad, Motocross, Enduro, ATV, UTV, Trail i Trial amb més de 250.000 referències en catàleg i més de 20 anys d'experiència. La nostra passió és el OFF ROAD"

Sant Sadurní d'Anoia


Persones premiades al febrer

Carmen Armengol, Encarna Jurado, Roser Bages i Mª Pilar Alaña són les guanyadores dels 4 regals del mes de febrer amb la tarja client local #santsadurni. Premis gentilesa de Mel i Menta, botiga ecològica i herbodietètica; Xavier - Joieria I Òptica; Centre d'Ayurveda Sattva i Òptica Sant Sadurní. Felicitats!

Sant Sadurní d'Anoia


Sortejats els regals del mes Gener

Margarita Mendoza, assortit d'hamburgueses gentilesa de Xarcuteria Rovira per una compra feta a Vega Estilistes. Narcís Sardà xec 30€ gentilesa de Ca l'Arseni i Carme Mitjans xec 30€ gentilesa de Peixateria Vela, per compres fetes a Cansaladeria Cal Miqueló. Lonis Redondo cistella de fruita gentilesa d'Arrels per una compra feta a Veterinària Animavet. Sorteig celebrat l' 1 de febrer/19 entre 8734 compres amb la targeta client. Felicitats!

Sant Sadurní d'Anoia


Sortejats els regals del mes Des.

Som Sant Sadurní ha sortejat els 4 Regals del mes de desembre, mes de la moda i els complements amb la targeta client. Els premis són: Teresa Jardí Sarroca, un paraigües gentilesa de Mis Enriquetas. Engràcia Gil Carbó, unes arrecades gentilesa de Cristina Garcia Saràbia. Dolors Solé Arnan, un rellotge gentilesa de Lecegui Joiers. Carme Tena Canals, un jersei gentilesa de Exit. Sorteig celebrat el dia 3 de gener del 2019 entre 10.608 actes de compra entre l’1 i el 31 de desembre del 2019. Recollir el premi directament per l’establiment prèvia presentación del DNI o bé passar per l’oficina del Som Sant Sadurní.

Sant Sadurní d'Anoia


4t xec 250€ amb la tarja client

L'afotunada del xec de 250€ va ser la Rosa Basset per una compra feta a Esports Solà.

Sant Sadurní d'Anoia


3r Xec 250€ amb la tarja client

L'afortunada ha estat l'Antònia Guerrero Lara per una compra feta a Mel i Menta. Felicitats!

Sant Sadurní d'Anoia


Jesús Florido afortunat amb 250€

L'entitat ha realizat el segon sorteig de Nadal amb la tarja client local i ja ha repartir el xec de 250€ d'aquesta setmana. Consulteu la resta de premis a www.somsantsadurni.com

Sant Sadurní d'Anoia


Vols aconseguir la targeta AGAVAGUANYES?

Durant la Festa Major de Sant Nicasi, els dies 14, 15 i 16 de desembre, la Unió de Botiguers de Gavà i l’Illa Gavà tindrem una carpa on els clients podran registrar-se i se’ls entregarà la targeta AGAVAGUANYES, perquè pugui ser utilitzada als comerços adherits i participar al sorteig.

Unió de Botiguers de Gavà


Sorteig setmanal Bosses solidàries

Durant la campanya Avança't al Nadal cada setmana sortegem 100 bosses de roba solidàries fetes per l'atelier de Mas Albornà. Entren a sorteig totes les compres fetes amb la targeta client. Consulta la llista de persones premiades a www.somsantsadurni.com

Sant Sadurní d'Anoia


Primer sorteig Nadal 2018

Gemma Seró Sardà ha estat l'afortunada en guanyar el primer xec regal de 250€ de la campanya Avança't al Nadal de #somsantsadurni a l'establiment Vega Estilistes. Consulta la resta de premis a la web o a l'oficina del Som.

Sant Sadurní d'Anoia